Bijlage Retourbeleid / Herroepingsrecht

Retourneren

Uiteraard hopen we dat de aankoop geheel aan je verwachtingen voldoet. Wil je echter de aankoop geheel of gedeeltelijk retourneren, heb je het recht om de bestelling tot 14 dagen na ontvangst, zonder opgave van reden, te annuleren. Graag ontvangen we vooraf een melding hiervan op info@natuurlijkkadootje.nlHierna heb je nog 14 dagen de tijd om betreffend(e) product(en) retour te sturen. Je gebruikt hiervoor het volgende adres: Natuurlijk Kadootje, Rosenholm 51, 2133EE  Hoofddorp

 

Retour sturen van volledige bestelling

Stuur je de aankoop geheel retour, dan krijg je het volledige aankoopbedrag zoals vermeld op de factuur, inclusief verzendkosten, gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retour sturen naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

 

Retour sturen van deel van de bestelling

Stuur je een deel van de aankoop retour, dan wordt het bedrag van betreffend product zoals vermeld op uw factuur, gecrediteerd. De kosten voor het retour sturen naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Indien u gebruik maakt van het herroepingsrecht, dient het betreffende product met alle geleverde toebehoren en -indien redelijkerwijze mogelijk- in de originele staat en verpakking aan Natuurlijk Kadootje te worden geretourneerd.

Na de melding op het herroepingsrecht via bovengenoemd emailadres, wordt het aankoopbedrag zoals vermeld op de factuur, binnen 14 dagen teruggestort, mits de producten inmiddels ongeschonden in bezit zijn van Natuurlijk Kadootje.

Uitzonderingen Retourneren

Op aankopen bij Natuurlijk Kadootje is een uitzondering op het kunnen retourneren van een product indien de aankoop duidelijk van persoonlijke aard is en op eigen aanvraag is gemaakt. Gepersonaliseerde artikelen kunnen helaas niet worden teruggenomen. Is het geleverde persoonlijke artikel niet naar wens? Dan zal er altijd worden gezocht naar een passende oplossing.