Bestellen & Betalen

Bestellen bij Natuurlijk Kadootje

Misschien ben je van plan een bestelling te plaatsen bij Natuurlijk Kadootje. Elk product in het assortiment bevat een uitgebreide productomschrijving. Indien er verschillende opties beschikbaar zijn, is er een optie-menu rechts in de productpagina te vinden.

De meeste producten zijn uit voorraad leverbaar. En bij de meeste producten is de actuele voorraad ingevoerd. Is van het product niet de gewenste hoeveelheid beschikbaar? Dan kun je altijd informeren naar de levertijd. Van een groot aantal producten kan meer besteld worden met een iets langere levertijd. Bestelt iemand anders op het zelfde moment het zelfde product waarvan geen grote voorraad aanwezig is? Dan wordt er contact opgenomen om de levertijd te verlengen.

Je favoriete product plaats je gemakkelijk in jouw Winkeltas via de daarvoor bestemde button. Vergeet niet de eventueel beschikbare opties in te vullen en geeft het aantal aan dat je wenst te bestellen.

Via jouw Winkeltas zie in een oogopslag wat je allemaal hebt toegevoegd en wat de totaalprijs daarvan is. Ook kun je hier alle geplaatste artikelen bekijken, bewerken en verwijderen. Ook kun je een indicatie bekijken van de verzendkosten. Bij het afrekenen worden de definitieve verzendkosten berekend naar aanleiding van de verzendlocatie (Nederland of België) en het gewicht van de aankoop. Bekijk hier alvast de verzendkosten.

Ben je klaar? Dan kun je Afrekenen. Dit proces wijst zich vanzelf. Wij hopen dat je een fijne koopervaring hebt bij het bestellen bij Natuurlijk Kadootje.

Heb je een bestelling gedaan? Dan ontvang je altijd een bestelbevestiging in de opgegeven mailbox (check eventueel je ongewenste email map). Zodra je pakje wordt verzonden, ontvang je hiervan een mailbericht waarbij de factuur bijgesloten. Om het milieu te besparen wordt deze alleen elektronisch verstrekt, maar kan op aanvraag ook worden toegevoegd aan het pakketje.

Bestellingen worden zo snel mogelijk verzonden, doorgaans dezelfde of volgende werkdag. Persoonlijke producten of grote aantallen kunnen een werkdag langer duren. Bestellingen die via Bankoverschrijving worden gedaan, worden verzonden zodra de betaling is verwerkt. Lees meer in het hoofdstuk Betalen bij Natuurlijk Kadootje. Op eigen aanvraag kan een aanbetaling in de factuur worden opgenomen. Kies hierbij wel voor betalen via Bankoverschrijving.

 

Betalen bij Natuurlijk Kadootje

Op dit moment hanteren we 2 betaalopties.

Ideal/Bancontact

Je kunt gemakkelijk betalen via Ideal of Bancontact. Bestellingen met deze betaalmethode worden direct in behandeling genomen.

Bankovoverschrijving:

Kies je voor bankoverschrijving, dan kun je het totaalbedrag op een zelfgekozen moment overmaken. Klik hier voor de betaalgegevens die je hiervoor gebruikt. Heb je een persoonlijk artikel aangekocht*, dan vragen we om begrip dat er pas wordt gestart met het produceren hiervan zodra een (aan)betaling is gedaan. 

Zodra de betaling van de bestelling is verricht (een bevestiging via email is verstrekt aan info@natuurlijkkadootje.nl) of is bijgeschreven op de rekening van Natuurlijk Kadootje (NL92SNSB0926468782, BIC SNSBNL2A), wordt de bestelling verwerkt en verzonden. Je wordt altijd via email op de hoogte gehouden over het bestel-/verzendproces.

Indien de betaling van orders met betaalmethode Bankoverschijving niet zijn ontvangen binnen 10 dagen, komt de order automatisch te vervallen.

 

* Op maat gemaakte/ gepersonaliseerde artikelen:

Er is een ruim assortiment aan kadootjes dat gepersonaliseerd kan worden of waarbij opties beschikbaar zijn waaruit je kunt kiezen. Wij vragen om begrip dat een persoonlijk kado pas wordt geproduceerd zodra een (aan)betaling hiervan is gedaan. De levertijd kan hierdoor een werkdag langer duren. Een betaling via ideal of een bevestiging van de bankoverschrijving volstaat ook. Er zal dan direct aan de bestelling worden gewerkt.