Over Natuurlijk Kadootje


Natuurlijk Kadootje gaat stoppen...

In 2013 begon Natuurlijk Kadootje als webshop met het verkopen van artikelen gemaakt van natuurlijke materialen. In loop van tijd paste het assortiment aan naar bijzondere, op de natuur gebaseerde artikelen met vaak een onderliggende boodschap, maar ook bedankjes voor bruiloften en geboortes. Jaren is hart en ziel gelegd in het blij maken van klanten. Veel mensen hebben naar grote tevredenheid genoten van de unieke producten en perfecte klantenservice, waar ik ook voor stond.

Soms komt er iets nieuws op je pad en moeten er keuzes worden gemaakt. Dat overkwam mij; Een aanbod dat ik niet kon afslaan. Eerst met Natuurlijk Kadootje erbij, maar al snel werd duidelijk dat een combinatie van beiden én mijn gezin ernaast, niet ideaal is. Met pijn in het hart heb ik besloten dat eind 2017 Natuurlijk Kadootje stopt.

Alles wat wordt besteld, wordt direct geleverd uit voorraad. Voorraad wordt niet meer aangevuld, dus is het artikel op, dan is het helaas echt op. Het voorraadsysteem wordt zo goed mogelijk up-to-date gehouden. Mocht het onverhoopt toch gebeuren dat er een artikel of een aantal is besteld dat niet meer geleverd kan worden, ontvang je hiervan zo spoedig mogelijk bericht.

Bestel vooral nog de laatste artikelen uit de webshop nu het nog kan!

Hartelijke groeten, Mirella Wouters