Alg. Voorwaarden

Algemene Voorwaarden

 

1. Algemeen

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op het gehele aanbod dat getoond wordt op de website www.natuurlijkkadootje.nl. De voorwaarden zijn voor iedereen toegankelijk en staan vermeld op de internetsite van Natuurlijk Kadootje.

Zodra je een bestelling plaatst, gaan wij er vanuit dat je de voorwaarden heeft gelezen en middels een vinkje in het bestelsysteem geef je aan akkoord te gaan met onze leverings- en betalingsvoorwaarden. Natuurlijk Kadootje behoudt zich het recht om elk gewenst moment de Algemene Voorwaarden te wijzigen.

2. Identiteit verkoper

Natuurlijk Kadootje levert producten in Nederland en België en is schriftelijk bereikbaar op Rosenholm 51, 2133 EE te Hoofddorp. Natuurlijk Kadootje is onderdeel van Nature's Gift & Beauty en is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Hoofddorp.

Natuurlijk Kadootje – Mirella Wouters

Rosenholm 51, 2133 EE  Hoofddorp

06-18491251

info@natuurlijkkadootje.nl

www.natuurlijkkadootje.nl

KvK-nummer 53752236

BTW-nummer 167719348B01

IBAN-nummer: NL92SNSB0926468782

BIC: SNSBNL2A

3. Prijzen

Alle prijzen genoemd op de website zijn inclusief 21% BTW, exclusief verzendkosten en worden in euro’s gefactureerd. Deze prijzen zijn bindend voor alle producten op het moment van de bestelling. Natuurlijk Kadootje behoudt zich het recht om op ieder gewenst moment de prijzen te wijzigen, in overeenstemming met de geldende gebruiken en regelgeving

Verzendkosten worden getoond in het winkelmandje voordat de bestelling wordt afgerond.

De tarieven voor verzendkosten voor brievenbuspost worden getoond per product en worden definitief berekend in het bestelsysteem. De huidige verzendkosten zijn tevens inzichtelijk op de website in een overzicht.

4. Betalingen

Betalingen worden verricht via Ideal, MisterCash, bankoverschrijving of onder Rembours.

Betalingen middels bankoverschrijving kunnen worden verricht aan: IBAN-nummer: NL92SNSB0926468782 ovv het factuurnummer, BIC: SNSBNL2A. Zodra de betaling is ontvangen wordt de bestelling verzonden. Indien de betaling niet is ontvangen binnen 10 werkdagen, komt de bestelling automatisch te vervallen.

 

5. Levering

Bestellingen worden geleverd met een gemiddelde levertijd van 1-3 werkdagen na ontvangst van de bestelling. Indien door Natuurlijk Kadootje aan deze levertermijn niet kan worden voldaan binnen 14 werkdagen, wordt de klant hiervan op de hoogte gebracht en heb je de mogelijkheid om de order te annuleren. Natuurlijk Kadootje crediteert het volledige aankoopbedrag binnen 14 dagen.

Natuurlijk Kadootje garandeert dat het geleverde product beantwoordt aan de in het aanbod vermelde specificaties en de eventuele persoonlijke wensen in overeenstemming van tussen klant en Natuurlijk Kadootje.

Alle producten op de website worden geleverd uit beschikbare voorraad. In het kader van de regels van de koop op afstand, zal Natuurlijk Kadootje bestellingen tenminste binnen 30 dagen uitvoeren. Mocht een product bij bestelling op kort termijn niet leverbaar zijn, wordt je hiervan zo spoedig mogelijk, doch binnen 1 maand na plaatsing van de bestelling, op de hoogte gebracht via email. Op dit moment kun je aangeven of deze de bestelling wil annuleren of akkoord gaat met de voorgestelde wachttijd. Natuurlijk Kadootje restitueert binnen 14 dagen het betaalde aankoopbedrag (geheel of gedeeltelijk) aan de consument.

6. Klachten en Bezwaren

Heb je een klacht over geleverde producten, komt het artikel niet overeen met de factuur of heb je bezwaar over de kwaliteit van het toegezonden product, dan kan je je klacht of bezwaar binnen 48 uur na het ontvangst van je bestelling melden via info@natuurlijkkadootje.nl. Er zal worden gezocht naar een passende oplossing, die we zo spoedig mogelijk, binnen 1-3 werkdagen, aan je zullen voorleggen.

7. Aansprakelijkheid

Mocht Natuurlijk Kadootje aansprakelijk worden gesteld, is de aansprakelijkheid beperkt tot het gedeelte waarop de aansprakelijkheid betrekking heeft en wordt deze beperkt tot de maximale factuurwaarde. Natuurlijk Kadootje is uitsluitend aansprakelijk voor directe schade.

8. Toepasselijk recht

Op alle overeenkomsten is het Nederlands recht van toepassing. Eventuele geschillen zullen in eerste instantie onderling worden opgelost. Indien regels van dwingend recht zich hier tegen verzetten, zal het geschil worden voorgelegd aan de bevoegde rechter in het arrondissement waar Natuurlijk Kadootje is gevestigd.

9. Privacy

De gegevens die je op de website invult, worden enkel gebruikt voor het correct afhandelen van je bestelling(en), om hiervoor nazorg te kunnen plegen en eventueel correspondentie te kunnen voeren (zoals bijvoorbeeld bevestigingen en inloggegevens). Bovendien helpt het ons om de website te optimaliseren zodat we een aangename koopervaring kunnen garanderen. Deze gegevens worden vertrouwelijk behandeld, in een beveiligde omgeving opgeslagen en worden nooit aan derden verstrekt zonder toestemming, tenzij we genoodzaakt zijn door de wet.

 

© december 2015

Retourbeleid / Herroepingsrecht

Retourneren

Uiteraard hopen we dat de aankoop geheel aan je verwachtingen voldoet. Wil je echter de aankoop geheel of gedeeltelijk retourneren, heb je het recht om de bestelling tot 14 dagen na ontvangst, zonder opgave van reden, te annuleren. Graag ontvangen we vooraf een melding hiervan op info@natuurlijkkadootje.nl.  Hierna heb je nog 14 dagen de tijd om betreffend(e) product(en) retour te sturen.

Retour sturen van volledige bestelling

Stuur je de aankoop geheel retour, dan krijg je het volledige aankoopbedrag zoals vermeld op de factuur, inclusief verzendkosten, gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retour sturen naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Retour sturen van deel van de bestelling

Stuur je een deel van de aankoop retour, dan wordt het bedrag van betreffend product zoals vermeld op uw factuur, gecrediteerd. De kosten voor het retour sturen naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Indien u gebruik maakt van het herroepingsrecht, dient het betreffende product met alle geleverde toebehoren en -indien redelijkerwijze mogelijk- in de originele staat en verpakking aan Natuurlijk Kadootje te worden geretourneerd.

Na de melding op het herroepingsrecht via bovengenoemd emailadres, wordt het aankoopbedrag zoals vermeld op de factuur, binnen 14 dagen teruggestort, mits de producten inmiddels ongeschonden in bezit zijn van Natuurlijk Kadootje.

Uitzonderingen Retourneren

Op aankopen bij Natuurlijk Kadootje is een uitzondering op het kunnen retourneren van een product indien de aankoop duidelijk van persoonlijke aard is en op eigen aanvraag is gemaakt. Gepersonaliseerde artikelen kunnen helaas niet worden teruggenomen. Is het geleverde persoonlijke artikel niet naar wens? Dan zal er altijd worden gezocht naar een passende oplossing.